Video har blitt et alt viktigere verktøy i vår tid, der sosiale medier setter dagsorden og konkurransen om oppmerksomheten er beinhard.

Vi hjelper deg med hele prosessen fra ide til ferdig facebookkampanje, enten du ønsker video eller animasjon. Vi produserer film, video eller enklere nyhetsinnslag for å dokumenterer eller formidle hendelser, for eksempel til din konferanse.

Studioproduksjon
I samarbeid med Sørmarka Konferansehotell spiller vi inn video med grønn bakgrunn, såkalt green-screen. Her får du uante muligheter til å lage visuelle helhetlige produksjoner. I tillegg har vi et mindre studio med hvit bakgrunn.

Min.video
Lag profesjonelle videoer med stillbilder og videoopptak fra mobilen. Dra og slipp dine bilder, video og lydfiler på tidslinjen og lag videoen din  basert  på skreddersydde maler. Du trenger ingen opplæring eller omfattende programvare. Lag video og publiser med en gang.

lydproduksjon:

Podkast
I vårt profesjonelle podkaststudio kan du spille inn programmer. Vi gir deg all nødvendig opplæring slik at du kommer i gang. Vi har teknikere som kan hjelpe deg, men du kan også styre teknikken selv. Podkast er et svært rimelig medium der du kan nå ut til mange.

Lydproduksjon
Vi gjør opptak, mikser og lager mastering av lyd. Vi har eget lydstudio for taleopptak med dempet akustisk.

Musikkproduksjon
Når vårt musikkarkiv ikke har den rette stemningen produserer vi musikken til dit prosjekt. Vi leverer musikk til podcastvignetter, digital markedsføring, TV/radioreklame, musikk til film og video, eller som en del av opplevelses-design.

Eksempel på vår videoproduksjon

Videoelementer og supring til NTL

1. mai 2020

Jernbanereformen animasjonsfilm

Jernbanereformen kampanje

NJF Landsmøte

Samak, profilering

Landsmøtet til Postkom

Kontaktpersoner

Tobias Tangen

Prosjektmedarbeider, studio

Henry Huynh Mai

Prosjektleder, studio

Erik Olsvik

Prosjektrådgiver, LO Media Kommunikasjon