Vi hjelper deg med små og store møter. Vi har tv- og podkaststudio, scenerigg, lyd, lys og ekspertisen som skal til for å gjennomføre ditt arrangement.

Studio

LO Media Studio ligger sentralt i Oslo, i det tidligere trykkerilokalet til LO Media. Lokalet huser nå tre imponerende studioer av forskjellige størrelser, hver med unike muligheter og moderne fasiliteter for opptak, streaming og produksjon.

> Les mer om LO Media Studio

MyMeet

Med vårt elektroniske møtesystem kan importere deltakere og sette dagsordenpunkter. Her kan delegatene lese saksdokumentene, tegne seg på talerliste, sende inn forslag til endringer, og stemme over forslag. Intuitivt for deltakere som kan bruke mobil, nettbrett eller PC/Mac/Chromebook/Linux.

Streaming

Streaming er en rimelig løsning for å nå ut til mange. LO Media leverer enkle produksjoner til avanserte bilde i bilde løsninger med grafikk.

Flerkamera

En flerkameraproduksjon løfter ditt arrangement og tar tilskuerne nærmere det som skjer på scenen. Flere kamera gir flere vinkler og er med å skape et levende møte.

Markeringer utendørs

Vi leverer scene, lyd og lys til dine appeller utendørs. Mobil ledskjerm på 12 kvadrat og kameraproduksjon gir en ekstra dimensjon på markeringen. Enten den er foran Stortinget eller på Youngstorget.

Sosialvegg

Instagram, Facebook meldinger eller Twitter vist på storskjerm under møte gir økt engasjement. Egner seg også på skjermer i sosiale soner. Du kan enkelt søke opp hashtag og fjerne uønskede meldinger og fremheve eget innhold.