Store møter krever store skjermer slik at budskapet ditt når alle. Vi leverer lerret i mange størrelser, fra 12 meter til 25 meter, med en eller flere projektorer. Vi har alt av scene, lyd og lys, og ekspertisen som skal til for å gjennomføre ditt arrangement.

Markeringer utendørs

Vi leverer scene, lyd og lys til dine appeller utendørs. Mobil ledskjerm på 12 kvadrat og kameraproduksjon gir en ekstra dimensjon på markeringen. Enten den er foran Stortinget eller på Youngstorget.

MyMeet

Med vårt elektroniske møtesystem kan importere deltakere og sette dagsordenpunkter. Her kan delegatene lese saksdokumentene, tegne seg på talerliste, sende inn forslag til endringer, og stemme over forslag. Intuitivt for deltakere som kan bruke mobil, nettbrett eller PC/Mac/Chromebook/Linux.

Sosialvegg

Instagram, Facebook meldinger eller Twitter vist på storskjerm under møte gir økt engasjement. Egner seg også på skjermer i sosiale soner. Du kan enkelt søke opp hashtag og fjerne uønskede meldinger og fremheve eget innhold.

Flerkamera

En flerkameraproduksjon løfter ditt arrangement og tar tilskuerne nærmere det som skjer på scenen. Flere kamera gir flere vinkler og er med å skape et levende møte.

Streaming

Streaming er en rimelig løsning for å nå ut til mange. LO Media leverer enkle produksjoner til avanserte bilde i bilde løsninger med grafikk.

Noen eksempler på møter vi jobbet med

NJF Landsmøte

Samak, profilering

Landsmøtet til Postkom