FriFagbevegelse er det felles nettstedet for alle mediene i LO og forbundene. Nettstedet har de siste årene hatt kraftig kraftig økning i lesingen.

I 2016 økte trafikken samlet med 130 prosent. I desember 2016 var trafikken sju ganger så høy som trafikken i desember 2013. Totalt hadde nettstedet seks millioner sidevisninger i 2016, og veksten har fortsatt inn i 2017.

Facebook og nyhetsbrev er det to kanalene som gir mest lesing.

Over 40.000 følger FriFagbevegelse på Facebook og over 100.000 mottar ulike nyhetsbrev fra FriFagbevegelse og andre redaksjoner vi sender ut for.

Vårt mål er å skape like mye lesing digitalt som LO Media har hatt på papir. Strategien er at summen av lesingen vi skaper på en rekke digitale plattformer kan bli like stor som lesingen av medlemsblader på papir. Våre viktigste digitale kanaler er forsida vår, sosiale medier, nyhetsbrev, Google-søk, sol.no med mer.

Mobil er lesernes «førsteskjerm». I 2016 passerte lesingen på mobil 50 prosent, mens 35 prosent er via PC (desktop). 15 prosent av lesingen er via nettbrett, og andelen er fallende.

Aslak Bodahl

Journalist, FriFagbevegelse

Frode Rønning

Redaktør, FriFagbevegelse

Gulled Omar Jibril

Journalist, FriFagbevegelse

Heidi Kvalø Engelund

Redigerer, FriFagbevegelse

Ida Bing

Journalist, Rørsla

Ina Pettersen Jevne

Journalist, FriFagbevegelse

Jøran Grønstad

Vaktsjef, FriFagbevegelse

Mats Løvstad

Frontredigerer, FriFagbevegelse

Tore Ryssdalsnes

Daglig leder i LO Media. Ansvarlig redaktør i LO-Aktuelt, FriFagbevegelse og I skolen.

Torgny Hasås

Journalist, FriFagbevegelse

Yngvil Mortensen

Journalist, FriFagbevegelse