Personvernpolicy

Denne personvernerklæringen forteller om hvordan LO Media samler inn og bruker personopplysninger på nettstedet lomedia.no.

Ansvarlig for dette nettstedet er:

LO Media
Postboks 8964 Youngstorget
0028 OSLO

LO Medias daglige leder er ansvarlig for all behandling av personopplysninger. Retningslinjene for håndtering av personopplysninger er nedfelt i LO Medias personvernerklæring.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Nettstedet bruker ikke informasjonskapsler (cookies) til å generere statistikk og ingen kan dermed spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson.

Nettstedet bruker noen helt få anonymiserte informasjonskapsler for å kunne gi deg god funksjonalitet på nettsiden, f.eks. for å huske om du har valgt å skjule beskjeden om vår personvernpolicy. Ingen av disse programmene registerer eller lagrer noen form for informasjon om deg som person.

Alle informasjonskapsler kan du selv fjerne i din egen nettleser. Du kan også hindre at slike informasjonskapsler blir lagret:

> Internet Explorer
> Edge
> Chrome
> Firefox
> Safari
> iPhone/iPad/iPod

Nettstedet bruker også såkalt sesjonsbasert informasjonskapseler som bare lagres i arbeidsminnet på din datamaskin (RAM), og varer bare så lenge som nettleserøkten din. Disse informasjonskapslene benyttes for å forenkle din manøvrering rundt på nettstedet, f.eks. ved å huske forrige side du var inne på slik at du kan gå tilbake dit på en enkel måte. Når du stenger alle åpne nettleservinduer, eller slår maskinen helt av, vil den sesjonsbaserte informasjonskapselen bli borte for alltid.

Informasjon om ansatte

Nettstedet inneholder en liste med kontaktinformasjon til alle ansatte og er offentlig tilgjengelig:

  • Navn
  • Stilling
  • Epostadresse
  • Mobilnummer
  • Bilde

 

Brukerregistrering

Bare brukere som er tildelt rettigheter fra en administrator, kan logge seg inn på nettsiden for å publisere eller endre innhold. Slike brukerne registereres med et brukernavn, eget navn og epostadresse i et felles brukerregister som alle administratorer på nettstedet har tilgang til.

 

Sist oppdatert: 31.05.2018