Grafiske tjenester

Design og layout – målrettet kommunikasjon

All kommunikasjon er avhengig av god design og layout for å treffe mottakeren.

LO Media kjenner arbeiderbevegelsen godt og bruker lite tid på og «kle på» ditt budskap din organisasjons profil og merkevare.

Våre designere tilpasser budskapet ditt til trykksaker, nettsider, Crossmedia-publisering, Web2Print-produksjon og dekor til møter og arrangementer.

For mer informasjon:

 

Web2Print – nettbestilling av trykksaker

Web2Print er bestillingsportaler for trykksaker og rekvisita.

Inngangen er organisasjonenes hjemmesider hvor brukere og tillitsvalgte får tilgang til profesjonelt materiell på en enkel måte.

Løsningen ivaretar også organisasjonenes profil. Materiellet er bygget på organisasjonenes profil, med mulighet for lokale tilpasninger med innsetting av tekst og bilder. I Web2Print har man kontroll på innhold, leveringstider og kostnader.

For mer informasjon: 

 

Digitaltrykk – raske levering og med variable data

Digitaltrykk leverer mindre opplag med høy kvalitet og rask levering.

Med digitaltrykk er det gode muligheter for trykking av variable data som navn og adresser, QR-koder, strekkoder og annen personalisering av trykksakene. LO medias digitaltrykkeri leverer også roll-ups, bannere og andre storformatprodukter.

For mer informasjon:

 

Offsettrykk – tradisjonell trykking i store volumer

Offsettrykk egner seg til større produksjoner i høye opplag.

LO Media håndterer store mengder trykkeoppdrag fra A-Å. Dette betyr ofte å tilføre trykksaken godt design før trykking og hensiktsmessige distribusjonsløsninger etter at trykksaker er trykket og ferdiggjort. Ønsker du en prat om dette, ta kontakt.

For mer informasjon: