Digitale tjenester

Crossmedia – effektiv publisering 

Med Crossmedia-teknologi kombinerer vi digital trykk-teknologi med utsendelser gjennom SMS, epost, nett og andre digitale medier.

Slik skaper vi dialog med mottakeren. Vi sender ut et budskap og får tilbakemeldinger. Crossmedia egner seg derfor godt til invitasjoner, medlemsundersøkelser, avstemninger og ikke minst innhenting av data, som epostadresser og mobilnummer.

Budskapet er selvfølgelig tilpasset PC, Mac, lesebrett og mobiltelefoner.

For mer informasjon:

 

Nettsider

LO Media kan hjelpe deg med alt du trenger for å være synlig på internett og i sosiale medier.

Vi har inngående kunnskap om arbeiderbevegelsen, så du trenger ikke å bruke tid på å  forklare oss hvem du er og hva du står for. Det vet vi fra før.

Vi tilbyr komplette løsninger for hjemmesider, kampanjesider og andre nettløsninger, enten du ønsker spesialtilpassede løsninger eller om du vil ha en rimeligere løsning med ferdige designmaler.

Vi kan også gi deg råd og veiledning om hva slags innhold du bør ha, og hjelpe deg med å forme innholdet.

For mer informasjon:

 

Livestreaming

Vi har lang erfaring med å overføre seminarer, konferanser og landsmøter direkte på internett, også kalt livestreaming. 

Vi legger til rette for at alle som ønsker det kan følge dine seminarer, konferanser og møter direkte på din egen nettside. Seerne kan også følge med via sin mobil, nettbrett eller en TV som som er tilkoblet internett. Dermed når ditt møte ut til langt flere enn de som sitter i møtesalen.

Streaming og opptak gjøres i HD-kvalitet og kan gjøres tilgjengelig for videresending både for vanlige TV-stasjoner og andre medier med nett-TV.  

Etter møtet kan vi redigere og publisere opptak slik at du kan tilby din egen nett-tv-kanal fra ditt seminar eller møte. Vi benytter YouTube for lagring av video, men du kan også opptakene på egne webvideo-hotell der du har kontroll på opphavsretten.

For mer informasjon:

 

Videoproduksjon

Trenger du en video å vise under et møte? Har du idéer til en dokumentar? Ønsker du å lage en vervefilm? Eller vil du vise fram de forskjellige fordelene medlemskapet i ditt forbud gir? Vi hjelper deg!

LO Media lager videografikk, gjør lyddesign og foto. Vi bearbeider også manus, gjør research og foretar intervjuer. Kort fortalt – videoproduksjon fra A til Å.

For mer informasjon: